Info & contact

/
contact
Als pas afgestudeerd ingenieur werkte Marijn als freelancer voor ingenieursbureaus zoals Delta Consulting uit Heist-op-den-Berg en Gira uit Schoten. Studiebureaus waar hij correct stabiliteitsstudies leerde berekenen en opvolgen. Hij heeft intussen ook veel ervaring op gedaan als werf/projectleider op bouwwerven. Zo volgt hij al meer dan 10 jaar de projecten van projectontwikkelaar Stones@Work op. Samen hebben ze projecten als Smeyershof (Essen), Pendennis Castle (Brasschaat), Cambuus (Kalmthout), Swaenenburg (Kalmthout), ... verwezenlijkt.

Door de jaren heen bouwde Stabilos een stevig netwerk uit van betrouwbare en ervaren partners. Dat gaat van bouwkundig tekenaars (5) die helpen bij het uittekenen van de stabiliteit voor grote projecten tot de hulp van echte vakspecialisten. Zo werkt hij voor stabiliteitsstudies voor stalen constructies vaak samen met Dieter Van Lommel, een vakspecialist in staalberekeningen.

Ingenieursbureau Stabilos heeft ook ervaring met Nederlandse bouwprojecten (villabouw). Zo zijn wij op de hoogte van de werkwijze die in Nederland geldt voor het opmaken van een stabiliteitsstudie en toch enigszins verschilt van hoe we in België werken.

Stabilos volgt de nodige bijkomende opleidingen om steeds op de hoogte te zijn van de beste beschikbare technieken, de modernste tekenprogramma’s en softwarepakketten en van de nieuwste materialen die zijn opdrachtgevers voorschrijven of gebruiken op de werven. Marijn volgde in 2019 een opleiding aan de Antwerp Management School - Master in Real Estate Management (MRE) om zijn kennis in de wereld van de projectontwikkeling verder uit te breiden en de complexe materie van vastgoed beter te beheersen. Het opgebouwde netwerk gebruikt Marijn om zijn klanten nog beter te kunnen begeleiden in het bouwproces.

Stabilos garandeert, met meer dan 13 jaar ervaring, de nodige kwaliteit te kunnen bieden bij het uitwerken van uw dossier op het gebied van stabiliteit.
Wenst u een stabiliteitsstudie te laten maken? Neem dan contact op met Stabilos.
Samen bekijken we de mogelijkheden hoe wij ons steentje kunnen bijdragen aan uw bouwproject.